Overdekte tribune op Kesselskade bij carnavalsoptocht

- Sjak Planthof, redacteur

Grote Optocht

Er komt een verwarmde tent van 25 bij 10 meter op de Kesselskade voor slecht ter been zijnde ouderen en mensen met een handicap die naar de carnavalsoptocht in het centrum van Maastricht willen kijken.

 

Drie cafés aan de Kesselskade, ‘t Pötterke, ‘t Perrepluke en Kade 48, hebben van de gemeente toestemming gekregen om voor dit doel een tent op te zetten tijdens carnaval. De tent komt met de lange kant aan de trapzijde, die kant kan opengeklapt worden om de optocht te kunnen zien.

De tent is vanaf zondag 2 maart elke carnavalsdag vanaf 13.11 uur geopend.

 

Belangstellenden voor een plek op de overdekte tribune kunnen contact opnemen met Ripka, medewerkster recreatie Maasveld. tel. 06-53118764.

Tags: , , , , ,

Eén reactie op “Overdekte tribune op Kesselskade bij carnavalsoptocht”

avatar
- Tom

De uitbater van Kaffee t pötterke doet nu net alsof dit een noviteit is die is verzonnen aldaar. Tot 2 jaar geleden werd, veelal op initiatief van t Perrepluke en voormalig Kaffee Priem samen met stiechting t kreijenes een podium neergezet waar tijdens de optocht dingen georganiseerd werden met op maandagavond het karnavalskaare-konkoer. 2 jaar geleden begon de gemeente moeilijk te doen rondom de vergunning. ANDERS was dit nog steeds georganiseerd……..dat er nu wel plots een vergunning is, komt alleen maar omdat de gemeente met de jeugd in haar maag zit……..

Reacties zijn gesloten.